Print

Tisztelt Lakosság!

 

A Kormány az élet-és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus 3. hulláma miatt meghosszabbította a 2020.november 4-től kihirdetett vészhelyzetet tekintettel arra, hogy számos vírusmutáns jelent meg az országban, amelyek lényegesen gyorsabban terjednek az eddiginél. 

 

Ügyeik intézése továbbra is fontos számunkra, a megbetegedések megelőzése érdekében azonban a korábban bevezetett korlátozásokat ismételten el kell rendelnünk.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a személyes megjelenés előtt ügyintézőinkkel Csatárban a 92/695-605, Egerváron a 92/564-013 vagy a +36 30 821 4561 telefonszámon egyeztetni szíveskedjenek.

 

Annak érdekében, hogy a járvány 3.hullámának elterjedését megakadályozzuk, kérjük, hogy csak halaszthatatlan, azonnali ügyintézést igénylő ügyekben keressék fel az Egervári Hivatal munkatársait.

Amennyiben erre lehetőségük van, hivatalos ügyeiket elsősorban elektronikus úton intézzék. Az elektronikus ügyintézési felület az önkormányzat honlapján elérhető.

Kérelmeiket munkaidőben bedobhatják Csatárban az ügyfélszolgálati iroda postaládájába (8943 Csatár, Kossuth L. u. 1.) vagy a Egervári Hivatal  bejárati ajtójánál kihelyezett ládába, illetve elküldhetik a falugondnoktól. Amennyiben kérelmük hiányosan került kitöltésre, ügyintézőink keresni fogják Önöket, ezért a telefonszámukat a kérelemben minden esetben tüntessék fel!

 

Hivatalos ügyeik intézésével kapcsolatban felmerülő kérdéseikkel forduljanak ügyintézőinkhez a fenti telefonszámon vagy e-mailben is van erre lehetőség a kozoshivatal@egervar.hu címen.

 

Kérjük Önöket, hogy a vírus újabb hullámának megállítása érdekében a járványügyi óvintézkedéseket szigorúan tartsák be, ezáltal csökkentve a megbetegedések számát!

 

Vigyázzunk, Vigyázzanak Egymásra!!!!

                                                                            

Tisztelettel:

 

Dr.Ürmösiné Kőmíves Eleonóra s.k.

                      jegyző